slogan
  • -
  • nl

Call us
bekijk meer van huifkarverhuur hier onder

Huifkarverhuur Tr3s Criollo's

Een huifkar huren is altijd een unieke belevenis.

Zin in een uitstap of feest met paard en koets?
Tr3s Criollo's biedt u en uw gezelschap de mogelijkheid aan om met een recente en comfortabele huifkar er een leuke dag van te maken.
Onder het motto: samen uit, samen thuis!

Wij organiseren huifkar tochten over gans België voor volgende gelegenheden: vrijgezellen- en trouwfeest, jubileum, huwelijk-ceremonie; communie- of lentefeest, familie-uitstap; pensioensviering; kroegentocht; verjaardag; bedrijfsincentives; schoolactiviteit; shuttledienst….

Een huifkar huren om in uw eigen streek of op verplaatsing met een huifkar gezellige plaatsjes, pittoreske dorpjes te passeren met eventueel een tussenstop aan een leuk cafeetje, tearoom, restaurant, … alles is mogelijk bij huifkarverhuur Tr3s Criollo's.
Vraag meer info
Een huifkar huren bij huifkar verhuur Tr3s Criollos
Huifwagen te huur voor al uw feesten.
Onze huifwagens bieden plaats aan 20 personen. Als optie kunnen er 2 kleine bankjes bijgeplaatst worden voor het vervoer van enkele kleuters.
Er kunnen ook oprijplaten voor rolstoelgebruikers voorzien worden. Gelieve dit mee te delen bij reservering.
Bij koude dagen zorgen wij voor dekentjes of voor een verwarmde huif of kunt u zich alvast opwarmen door gezellig samen mee te zingen met de muziek.

Waagt u zich liever aan een sportieve koetsenrit (max. 5 pers. per koets) door land-, bos- en veldwegen dan kunnen wij dit tevens voor u regelen.

Boeken bij huifkarverhuur Tr3s Criollo's kan voor een halve of volle dag.

Een tof idee voor heel wat gelegenheden en geschikt voor jong en oud!
Huifkar Verhuur Tr3s Criollo's
Huur een huifwagen voor al uw feesten! Zowel voor een uitstap met paard en koets of een fantastisch feest, wij komen naar u toe!
edit afsluiten